Top

Middel citymarketing: CityZapper drukt persoonlijke stedengids

september 1, 2009 door  

Omdat niemand hetzelfde is en iedereen weer andere interesses heeft, komt CityZapper ® vanaf 27 augustus met de persoonlijk stedengids. Bezoekers kunnen op CityZapper.nl zelf en naar eigen inzicht een stedengids samenstellen, zijnde een handig naslawerk voor hun ontdekkingstochten door diverse wereldsteden. Opdrachtgevers krijgen het gedrukte exemplaar binnen 5 dagen thuis gestuurd.

Hoe werkt het?
Met behulp van diverse online faciliteiten kunnen gebruikers op grond van hun eigen interesses opgeven welke typen van vermaak ze tijdens een stedentrip belangrijk vinden. Men heeft daarbij de keuze uit diverse categorieën zoals bezienswaardigheden, uitgaan, musea, restaurants etc. Met gebruik van de opgegeven persoonlijke ‘interesse mix’ wordt de stedengids vervolgens geheel automatisch samengesteld. Gebruikers kunnen de gids verder personaliseren door het uploaden van een foto, naam en geboortedatum van de uiteindelijke lezer. Want behalve voor eigen gebruik, is het natuurlijk ook een erg leuk cadeau. Het resultaat is een persoonlijk boekje op handzaam A6 formaat. De boekjes worden uitgegeven in full-color en hebben een gepersonaliseerde glossy cover.

Voordelen
De tips en adressen in de gids zijn altijd up to date en komen uit de uitgebreide database van reisspecialist CityZapper ®. Deze wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste hotspots en meest recente ontwikkelingen. ‘Op basis van de klantgegevens kunnen wij alle informatie doelgericht aanbieden. Geen waslijsten met restaurants dus maar kwalitatief hoogwaardige selecties, afgestemd op de specifieke behoeften van de lezer’, aldus Christian Clerx, initiatiefnemer en uitgever van CityZapper ®.

De gids vermeldt tevens unieke tips die niet op de website terug te vinden zijn. Alle tips zijn voorzien van alle belangrijke info zoals openingstijden en adres, alsmede een handig kaartje. De CityZapper ® stedengidsen zijn naast een handig naslawerk voor de gebruiker zelf natuurlijk ook een leuk cadeau voor een vriend of vriendin. Voor bedrijven is er de optie de stedengidsen te laten branden in hun eigen huisstijl.

Wat kost het?

De kosten van de gids zijn afhankelijk van het aantal pagina’s en liggen gemiddeld rond € 12,95 excl. verzendkosten.
Over CityZapper ®
CityZapper ® heeft een eigen redactie; de beschikbare informatie wordt dagelijks bijgewerkt door een netwerk van reporters, airline crew en expats. Gebruikers van CityZapper ® beschikken hierdoor over de meest actuele en betrouwbare informatie.

Voor meer informatie zie: www.cityzapper.nl/reisgids

Reacties

Bottom