Top

Nu ook gratis stedengidsen op DagjeWeg.NL

april 7, 2011 door  

dagjeweg

DagjeWeg.NL heeft zijn Tourist Guides uitgebreid met gratis stedengidsen. Voor 90 Nederlandse steden is een gids ontwikkeld met actuele informatie over alle activiteiten in de stad.

De stedengidsen [http://www.dagjeweg.nl/a15410] geven per uitstapje adresgegevens, prijsinformatie en openingsdagen. In een oogopslag zien bezoekers welk uitstapje goed beoordeeld of gratis toegankelijk is. De gidsen brengen ook het laatste nieuws. In de stedengids van Rotterdam staat bijvoorbeeld dat Museum Boijmans Van Beuningen een plakkerige pindakaasvloer heeft aangekocht.

Evenementen
De Tourist Guides zijn dit jaar aangevuld met duizenden kortlopende activiteiten als evenementen, beurzen, tentoonstellingen, festivals en filmvoorstellingen. DagjeWeg.NL [http://www.dagjeweg.nl] kan deze actuele gegevens bieden dankzij samenwerking met verschillende toeristische partners.

In tegenstelling tot papieren gidsen is de inhoud in de Tourist Guides [http://www.dagjeweg.nl/vakantiegidsen] van DagjeWeg.NL volledig up-to-date. De gegevens worden elke dag opnieuw bijgewerkt, zodat bezoekers nooit voor verrassingen komen te staan.

Downloaden
Iedereen kan de stedengidsen [http://www.dagjeweg.nl/a15410] vanaf vandaag kosteloos gebruiken. Gebruikers met een smartphone, tablet-pc of andere gadget kunnen het PDF-bestand op hun apparaat downloaden.

Links
http://www.dagjeweg.nl
http://www.dagjeweg.nl/a15410
http://www.dagjeweg.nl/vakantiegidsen

Bron: Dagjeweg.nl, 25 maart 2011

Reacties

Bottom