Top

Vacature: Hoofd Communicatie gemeente Oldenzaal

november 20, 2008 door  

Gisteren kwam ik al met een vacature voor een hoofd Communicatie voor de gemeente Helmond. Ook de gemeente Oldenzaal is op zoek naar een hoofd Communicatie, met in het takenpakket advisering over citymarketing. Onlangs is een stadsvisie gepresenteerd en ik ga ervan uit dat het nieuwe hoofd daar een belangrijke rol in gaat spelen.

“Binnen het team Communicatie geeft u op inspirerende wijze leiding. U bent verantwoordelijk voor de advisering over citymarketing en een eigentijds communicatiebeleid richting College en management. U heeft daarbij gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. U treedt op als woordvoerder en neemt deel aan externe overlegvormen.”

Voor de volledige vacaturetekst klik hier.

Oldenzaal heeft veel ambities. Deze zijn in het document Stadsvisie 2025 verwoord. Stadsvisie 2025 is een document dat aangeeft wat Oldenzaal in 2025 wil zijn en wil betekenen voor zijn inwoners en de regio. Er heeft een SWOT plaatsgevonden en er is een visie op basis van deze SWOT geformuleerd. De visie bestaat uit 6 ambities die elkaar aanvullen:

  1. Oldenzaal, binnenstad met sfeer
  2. Bedrijvigheid, succes van heden en toekomst
  3. Oldenzaal, de glimlach van Landgoed Twente
  4. Oldenzaal, waar je graag woont en leeft
  5. Verbinden en samenwerken, sleutel tot succes
  6. Oldenzaal, behoud van inwonertal voor behoud van voorzieningen

Voor meer informatie over de ambities verwijs ik naar het document “Stadsvisie 2025” van de gemeente Oldenzaal. Voor het nieuwe Hoofd Communicatie ligt een mooie uitdaging.

Bron: website Monsterboard, 19 november 2008

Reacties

Bottom