Top

Nationaal Congres Citymarketing 2013 in het teken van Storytelling

oktober 25, 2012 door  

congres city

Maandag 17 juni 2013 vindt op het stoomschip Rotterdam in gastgemeente Rotterdam de zesde editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC). Het schip is beschikbaar gesteld door de gemeente Rotterdam.

Storytelling en kennisuitwisseling
Het thema van het NCC 2013 is ‘Storytelling’. Op het gebied van citymarketing komen wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken aan bod. Er worden praktische tips en adviezen gegeven over de opzet van beleid en organisatie. Daarnaast is er een belangrijke plaats ingeruimd voor kennisuitwisseling en het bespreken van werkervaringen. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en uit een zeer gevarieerd aanbod van parallelsessies in kleinere groepen.

Lees het volledige artikel op de website van het Nationaal Congres Citymarketing.

Reacties

Bottom