Top

Spectaculaire afsluiting van openingsfeest Hanzelijn

november 12, 2012 door  

zwolle marketing

Op 8 december is het groot feest in Zwolle! We vieren de opening van de Hanzelijn, de spoorlijn die Zwolle met de randstad verbindt. De hele dag worden er in de binnenstad verschillende evenementen georganiseerd. Zo kun je een bezoek brengen aan het grootste IJsbeeldenfestival ter wereld, treden er verschillende artiesten op tijdens het concert Gewoon Zwolle en staat de stad bol van culturele activiteiten. De dag wordt feestelijk afgesloten met een groot theaterspektakel. In het nieuwsbericht van 2 november werd het programma al aangekodingd.

Theaterspektakel “De Engel”
Om 22.15 uur kun je genieten van een prachtig stuk theater. Aartsengel Michaël neemt je mee in het contrast van het feest van vandaag en het drama van eeuwen geleden. Hij neemt je mee naar de Sint Lucie Nacht. De impact op de stad was groot. De gevolgen heftig. Stel je voor, in deze tijd zouden we het over 700 invloedrijke Zwollenaren hebben die uit het straatbeeld verdwijnen. Maar dat was toen, nu is er feest!

Meespelen?
Het wordt een groot spektakel met veel figuranten. Wil jij een rol spelen in dit theaterspektakel? Meld je dan snel aan door contact op te nemen met Peter Plaatsman van Xplosief. Telefoonnummer 038-3388100.

Openingsfeest Hanzelijn
Wil je weten wat er nog meer te doen is op 8 december? Kijk dan op www.nieuwehanze.nl. Deze nieuw gelanceerde website geeft je een goed overzicht van de evenementen rondom de opening van de Hanzelijn.

Reacties

One Response to “Spectaculaire afsluiting van openingsfeest Hanzelijn”

  1. Feestelijke kennismaking met Hanzelijn on november 16th, 2012 10:41

    […] posts over de Hanzelijn zijn hier en hier te vinden. Valt onder: Agenda, Nederland, Nederlandse steden, Nieuws Tags: citymarketing, Dronten, […]

Bottom