Top

Netwerk Citymarketing viert vijfde verjaardag met bijzonder congres in Amsterdam

januari 21, 2013 door  

dag van de citymarketing

Op 24 januari a.s. organiseert de stichting Netwerk Citymarketing Nederland weer de landelijke Dag van de Citymarketing. De Dag van de Citymarketing is het jaarlijkse congres van het Netwerk, waar de laatste inzichten en ontwikkelingen op het vakgebied worden besproken. Een dag waar de praktijk en kennisinstellingen elkaar ontmoeten en de felbegeerde Citymarketing Awards worden uitgereikt. U bent van harte welkom om als verslaggever aanwezig te zijn bij dit evenement.

Samenwerken
Het congresthema is “Binden & Verbinden; financiering, partners en prioriteiten”. Bijgevoegd treft u de uitnodiging aan die aan de citymarketeers in Nederland is verzonden.

Awards
Tijdens de Dag van de Citymarketing worden prijzen toegekend aan organisaties of personen die zich op een innovatieve manier onderscheiden. De prijzen zullen worden uitgereikt door de heer Ton Rombouts, burgemeester van ’s Hertogenbosch en voorzitter van de jury. Naast de Citymarketing Innovatie Award voor gerealiseerde initiatieven is er ook een Stimulerings Award voor plannen die het verdienen te worden uitgevoerd. Ook zal wederom de Scriptieprijs worden uitgereikt aan die student die de beste bijdrage aan de kennisontwikkeling vanuit het onderwijs heeft geleverd. Een overzicht van de nominaties is hier te vinden.

Amsterdam
Netwerk Citymarketing en Amsterdam Marketing (www.iamsterdam.com) heten de gasten van harte welkom vanaf 9.30 uur. De plenaire sessie start in een bijzonder neoclassicistisch bouwwerk, De Duif in de binnenstad van Amsterdam. De workshops vinden plaats op verschillende verrassende locaties in de omgeving, zodat alle deelnemers daadwerkelijk de verschillende aspecten van de ‘hosting’ van Amsterdam kunnen ervaren. Ook in dat opzicht wordt de Dag van de Citymarketing een unieke belevenis.

Netwerk Citymarketing
De stichting Netwerk Citymarketing Nederland is een Nederlands samenwerkingsverband van organisaties en personen, actief op het gebied van citymarketing en andere gebiedsgebonden marketingactiviteiten. Het Netwerk Citymarketing draagt actief bij aan het delen van kennis en ervaringen van verschillende steden. De jaarlijkse Dag van de Citymarketing is hier een mooi voorbeeld van: er komen honderden citymarketeers bij elkaar om de stand van zaken op hun vakgebied met elkaar te bespreken.

Meer informatie is beschikbaar op www.netwerkcitymarketing.nl.

Reacties

2 Responses to “Netwerk Citymarketing viert vijfde verjaardag met bijzonder congres in Amsterdam”

 1. nel de jager on januari 21st, 2013 14:35

  Beste mensen
  Is het mogelijk dit congres nog bij te wonen?
  Hoor het graag
  met groet
  Nel de Jager

 2. Redactie on januari 23rd, 2013 15:50

Bottom