Top

Vrijdag volop Veenendaal Helpt

februari 13, 2013 door  

veendendaalhelpt goed

Aanstaande vrijdag zal in winkelstad Veenendaal goed te merken zijn dat de campagne 538 voor War Child op gang is gekomen. Popkoor All4fun speelt verzoeknummers, lunchroom Bij Slik organiseert een kunstveiling in bijna alle winkels en horecazaken in de binnenstad worden originele collectebussen geplaatst.

All4fun
Vrijdagavond 15 februari treedt het Veenendaalse popkoor All4fun op bij de Bernard van Kreelpoort. Het koor wil haar steentje bijdragen aan de groots opgezette actie ‘538 voor War Child’ en gaat het winkelend publiek verrassen met een gevarieerd repertoire. De koorleden hebben zelf al een aardig geldbedrag ingezameld en willen dit bedrag door middel van zingen van verzoeknummers graag vermenigvuldigen. Voor elke ingezamelde 20 euro zingt het koor een (door publiek gekozen) nummer. In het kader van het Valentijnsgevoel worden liefdesliedjes voor half geld gezongen.

Bij Slik
Veenendaal krijgt vrijdagavond ook een heuse kunstveiling. Dit gebeurt vanaf 20 uur in lunchroom Bij Slik aan de Tuinstraat 10 in Veenendaal. De te veilen schilderijen hangen er al, dus iedereen kan nu al komen kijken. Veilingmeesters zijn Jaap Pilon en Jos Beentjes. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan de actie ‘ Veenendaal Helpt 538 voor War Child’ en meer informatie is onder meer te vinden op veenendaalhelpt.nl.

Collectebusjes
Op initiatief van binnenstadsmanager Peter Baten krijgen alle binnenstadsondernemers een bijzonder origineel en herkenbaar collectebusje om te plaatsen op hun toonbank. Zo kan ook het wisselgeld van consumenten bijdragen aan de hulp voor jonge oorlogsslachtoffers wereldwijd. De collectebusjes worden op een ludieke manier rondgebracht met een voertuig dat de komende weken in Veenendaal aandacht zal trekken als rijdende ‘collectebus’: letterlijk en figuurlijk!

Reacties

Bottom