Top

Oproep aan alle sportieve citymarketeers van Nederland!

februari 18, 2013 door  

mud masters

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart a.s. vindt de tweede editie plaats van het spectaculaire evenement Mud Masters op en rondom de Big Spotters Hill in Haarlemmermeer (het voormalige Floriade terrein uit 2002).Om op een bijzondere manier kennis te maken met Haarlemmermeer en de polder echt vanuit de klei te leren kennen, nodigt Citymarketing Haarlemmermeer 10 citymarketeers uit om aan dit unieke evenement deel te nemen op zaterdag 16 maart a.s.

De tocht
Een echt “citymarketing team” zal dan de uitdaging aangaan op het 6 km parcours, starttijd is 13.20 (duur: ongeveer 1-1,5 uur). Dus: heb je een goede basis conditie, ben je sportief aangelegd, heb je een passie voor citymarketing en wil je de uitdaging met je concullega ’s aangaan? Geef je dan nu op voor deze unieke Mud Masters experience in Haarlemmermeer!

Inschrijven?
Stuur z.s.m. een mailtje naar citymarketing@haarlemmermeer.nl met je naam, geboortedatum, functie en maat T-shirt. Er zijn 10 plekken in het team beschikbaar waarbij geldt: vol = vol.
Zie hier voor een impressie van afgelopen editie in oktober klik hier
Voor meer info: mudmasters.nl

Reacties

Bottom