Top

CityFilm lanceert vernieuwde filmische CityGuide

maart 27, 2013 door  

cityfilm applicatie

Het citymarketing bureau CityFilm lanceert een vernieuwde Iphone applicatie. Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende citytrip, dat ene leuke restaurantje of een interessant museum? De CityFilm app is jouw persoonlijke filmische CityGuide voor binnen- en buitenland!

De applicatie laat je door middel van trailers alle hotspots en de mooiste plekken van de stad zien. Aansluitend aan de trailer kun je het volledige, 20-25 minuten durende reisprogramma bekijken, gepresenteerd door een lokale bekendheid. Gericht op zoek naar een leuke activiteit of een hippe winkel in jouw favoriete stad?

Bekijk dan de korte clips in de categorieën cultuur, shopping, hotels en eten & drinken. Naast videocontent van 12 Nederlandse steden, vind je in de app ook video’s van buitenlandse locaties, zoals Antwerpen, Istanbul, Qatar, Johannesburg en Dubai!

De applicatie is vanaf nu kosteloos verkrijgbaar in de Itunes Appstore.

Reacties

Bottom