Top

Veenendaal wint Nationale Citymarketing Trofee

juni 18, 2013 door  

Veenendaal Wint - buiten

Tijdens het Nationaal Congres Citymarketing in Rotterdam ontvingen burgemeester Kolff en wethouder Verloop van de gemeente Veenendaal de Nationale Citymarketing Trofee 2013. Veenendaal is daarmee uitgeroepen tot de beste citymarketing gemeente met minder dan 100.000 inwoners van Nederland.

Oordeel
De jury van de Citymarketing Trofee was vooral onder de indruk van de scherpe marketingkeuzes die Veenendaal heeft gemaakt en de wijze waarop daaraan invulling is gegeven: “Met relatief weinig middelen heeft Veenendaal veel voor elkaar gekregen”, aldus jurylid Erik Braun. Dit heeft volgens de jury geleid tot aansprekende resultaten en een duidelijk verhaal over Veenendaal. Door niet alleen te vertellen over de stad, maar ook de organisatiekracht te versterken en allerlei relevante activiteiten te organiseren profileert Veenendaal zich als een ondernemende jonge leefstad. In 2012 was de viering van Koninginnedag daarvan een mooie bekroning.
Trofee

Trofee
De Nationale Citymarketing Trofee werd overhandigd aan de burgemeester van Veenendaal, Wouter Kolff. Hij ontving de trofee samen met de wethouder van Economische Zaken, wethouder Verloop en met Rein Kreeft, bestuurslid van Promotie Veenendaal. Burgemeester Kolff vertelde trots te zijn op deze bijzondere prijs en bedankte naast Roeland Tameling van Promotie Veenendaal ook alle samenwerkingspartners: “Van het bedrijfsleven tot de inwoners die enthousiast vertellen over Veenendaal, maar ook meebouwen aan een aantrekkelijke stad. Als vrijwilliger bij de organisatie van evenementen, als sponsor van verenigingen en op allerlei andere manieren.” Wethouder Verloop sloot hier kernachtig op aan met de woorden: “samen maken we de stad, samen promoten we Veenendaal!”

Reacties

Bottom