Top

Smûk en Smikkel, dè Brunchmarkt van het noorden komt naar Den Haag

september 11, 2013 door  

Smikkelmarkt

Op de derde vrijdag in september opent de Friese Ambassade in Den Haag haar deuren voor levensgenieters, fijnproevers en ontdekkingsreizigers. Proef de Friese cultuur bij Smûk en Smikkel, dé brunchmarkt van het noorden waar goed eten, heerlijke muziek en smaakvol vintage design samenkomen.

Ter gelegenheid van het Prinsjesfestival is de Sophialaan 4-6 in de Haagse ambassadewijk van 15 tot en met 20 september Fries grondgebied. Dit jaar vindt het Prinsjesfestival voor het eerst plaats. Het wordt een jaarlijks terugkerend festival rondom Prinsjesdag. Elk jaar krijgt één provincie een prominente rol binnen het festival. Friesland staat als eerste provincie in de schijnwerpers. De provincie Fryslân opent ter gelegenheid hiervan tijdelijk haar eigen ambassade in de Hofstad. Een unieke gelegenheid om in Den Haag kennis te maken met de mooiste provincie van Nederland. Het wordt een week vol innovatie, ondernemerschap en cultuur.

Smûk en Smikkel dekt 20 september de tafels in deze prachtige monumentale villa. Friese foodfanaten nemen hun beste beerenburg, duurzaamste droge worst, mooiste oranjekoek, lekkerste suikerbrood en meest verrassende Friese tapas mee. Iedereen is welkom in de Friese Ambassade èn de sfeervolle tuin in het hart van de Haagse ambassadewijk.  Niet alleen het eten is te koop, ook de vintage zithoeken, de vazen op tafel èn de platen die gedraaid worden mogen mee naar huis!

Data & tijden
20 september, 13:00u – 21:00u, Friese Ambassade, Sophialaan 4-6, Den Haag.
De toegang is gratis.

Neem alvast een voorproefje op www.smukensmikkel.nl.

Reacties

Bottom