Top

Website Zwolle Studentenstad gelanceerd

november 1, 2013 door  

studeren in zwolle
De nieuwe website voor (aankomende) Zwolse studenten is vandaag gelanceerd en is te vinden op www.zwollestudentenstad.nl. De site is bedoeld voor toekomstige en huidige studenten, en staat vol praktische informatie over opleidingen, studentenverenigingen, kamers, bijbanen en sportverenigingen. Daarnaast biedt de site door een samenwerking met MijnZ en BuroRuis altijd het actuele nieuws en de leukste studentenactiviteiten in Zwolle.

Zwolle leeft
Zwolle leeft, dat is de boodschap! Studeren in Zwolle betekent gegarandeerd een leuke studententijd. Het is een bruisende studentenstad met veel aansprekende evenementen zoals het grootste Bevrijdingsfestival van ons land, het RTL Viert de Zomer concert, het Stadsfestival, Dancetour en nog veel meer. In de historische binnenstad zijn veel gezellige cafés en restaurants gevestigd en zijn de uitgaansmogelijkheden ontelbaar. Op de site www.zwollestudentenstad.nl krijgen studenten in één oogopslag een goede indruk van de verschillende mogelijkheden in de stad.

Samenwerking Zwolse8 en Zwolle Marketing
Met de komst van de website is er een samenwerking ontstaan tussen Zwolle Marketing en de acht Zwolse onderwijsinstellingen. De Zwolse8 bestaat uit acht mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle, namelijk: Christelijke Hogeschool Windesheim, Landstede, Deltion College, Katholieke Pabo, Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ, Cibap en De Groene Welle. Doel van de samenwerking is om gezamenlijk marketingactiviteiten te initiëren om bestaande en toekomstige studenten te binden aan de Zwolse binnenstad. De website is één van de eerste uitingen.

Reacties

One Response to “Website Zwolle Studentenstad gelanceerd”

  1. Myrte on november 1st, 2013 14:30

    Handig :). Kan ik die site ook bij gaan houden! Kom maar op met de activiteiten in Zwolle

Bottom