Top

Rotterdam vastgelegd in 360-graden

november 6, 2013 door  

Rotterdamtoer
Op initiatief van Hollandtoer is het centrum van Rotterdam virtueel in 360-graden vastgelegd op Rotterdamtoer.nl. Het doel van Rotterdamtoer.nl is de Nederlandse toerist interesseren voor een bezoek aan Rotterdam. Ook wil Rotterdamtoer.nl inwoners inspireren om de eigen stad beter te leren kennen.

Nieuwe plekjes
Rotterdamtoer.nl laat de highlights, evenementen maar ook unieke winkeltjes (geen ketens), restaurants en cafés zien. Verder ontdekt de toerist de historie (Delfshaven) en het moderne Rotterdam. Rotterdamtoer toont ook plekken die minder bekend zijn voor toeristen buiten Rotterdam, zoals het Westelijk Handelsterrein.

Rotterdam onderdeel van Hollandtoer.nl
Rotterdam maakt samen met 32 andere stedentoeren onderdeel uit van Hollandtoer. Hollandtoer.nl laat bezoekers online rondwandelen in Nederland. Naast steden heeft Hollandtoer attracties als de Efteling en Madame Tussauds gefotografeerd. Ook evenementen zijn in 360-graden in beeld gebracht, waaronder de Vierdaagse van Nijmegen en Oerol.

Reacties

Bottom