Top

Hanzestad Zwolle vol verrassingen tijdens sfeervolle wintermaanden

november 25, 2013 door  

Cover Spoor
De redactie van Spoor, het exclusieve ledenblad voor abonnementhouders van NS, roemt in haar wintereditie de Hanzestad Zwolle om haar rijke, historische binnenstad met sfeervolle pleinen en straten vol leuke hotspots, winkels, markten, restaurants en cafés. Dankzij de spoordeelacties, winterse evenementen en de Hanzelijn is Zwolle nog aantrekkelijker geworden voor bezoekers.

Voordelige meereiskaart en spoordeelacties
Tijdens de extra sfeervolle wintermaanden kunnen abonnementhouders van de NS door aanschaf van de Meereiskaart voor slechts € 8,95 iemand meenemen voor een Dagje Zwolle vanaf elk NS station in Nederland. Zij kunnen profiteren van een gratis 2e Cronut bij Banketbakkerij Van Orsouw, voordelig lunchen bij Waanders In de Broeren, shoppen met de Susie gids en/of overnachten bij Hampshire Hotel Lumen. De Meereiskaart is aan te vragen t/m 23 december 2013, de actie is geldig t/m 23 februari 2014. Een aantal spoordeelacties zijn zelfs inwisselbaar t/m mei 2014.

Hotspots en shoppen
Vele bezienswaardigheden als het Vrouwenhuis, Stedelijk Museum Zwolle, Museum De Fundatie komen aan bod in de reportage van maar liefst 4 pagina’s. Het accent ligt vooral op de bijzondere winkels in en aan de sfeervolle straten en pleinen. Naast de historische wetenswaardigheden is er ook veel aandacht voor de culinaire topadressen en ambachtelijke specialiteiten als Stadsbrood, Blauwvingerkoekjes, Zwolse balletjes en Cronuts. Van unieke winkels in de sfeervolle Sassentraat tot exclusieve brasserieën aan de Nieuwe Markt en Nieuwstraat, een breed scala aan tips passeert de revue. De extra winterse sfeer van het beroemde IJsbeeldenfestival en de openstelling van de winkels op een aantal zondagen in december maakt Zwolle dit winterseizoen tot een favoriete bestemming.

Reacties

Bottom