Top

Genomineerden HLMRMEER Prijs 2013

december 3, 2013 door  

HLMRMEER Onderneemt 't
Er zijn nog nooit zoveel aanmeldingen binnengekomen voor de HLMRMEER Prijs als dit jaar. In totaal zijn er 19 initiatieven aangemeld voor de prijs. De HLMRMEER Prijs 2013 is dé stimuleringsprijs voor de organisatie, het evenement of project wat Haarlemmermeer in 2013 het beste op de kaart heeft gezet.

Uit de aanmeldingen heeft wethouder Citymarketing, Adam Elzakalai, maandag 2 december jl. een selectie gemaakt. Er is gekeken naar de onderbouwing, het aantal aanmelders voor het initiatief en de bijdrage aan het op de kaart zetten van Haarlemmermeer of de bijdrage voor de samenleving. Vanaf 3 december is het mogelijk om een stem uit te brengen op een van de drie genomineerden. Het is een publieksprijs: het publiek bepaalt de uiteindelijke winnaar!

De drie genomineerden zijn:

  • Swim the Ring
  • MeerBeatz Festival
  • Stratengolf Badhoevedorp

Stemmen
Informatie over de genomineerden is te vinden op www.haarlemmermeer.nl. Stemmen kan via het daarvoor bestemde formulier.
Er kan tot maandag 30 december 2013 gestemd worden. Onder de stemmers worden 2 vrijkaarten voor Mysteryland 2014 verloot.

Prijsuitreiking
Op donderdag 2 januari 2013 reikt wethouder Adam Elzakalai de prijs [een cheque twv 5.000 euro] uit aan de winnaar tijdens de nieuwjaarsreceptie in het raadhuis. Het bedrag moet in 2014 worden besteed aan een project of evenement in Haarlemmermeer.

De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gesteld van hun nominatie.

Reacties

Bottom