Top

Unieke trouwactie groot succes

december 12, 2013 door  

Naamloos
De unieke Amersfoortse trouwactie – waarbij gister 10 stellen elkaar op 11/12/13 om precies 14:15 uur het jawoord gaven – heeft kunnen rekenen op zeer veel media-aandacht. Landelijk opererende media, zoals het Radio 1 NOS Journaal en Hart van Nederland, besteedden uitgebreid aandacht aan de actie.

De trouwactie was een initiatief van de Gemeente Amersfoort, de Stichting Citymarketing Regio Amersfoort en tientallen lokale ondernemers. Citymarketeer Dennis Sille: “Het idee was om het brede scala aan trouwmogelijkheden in de regio Amersfoort op bijzondere wijze onder de aandacht te brengen op de speciale datum 11-12-’13. Hier zijn we met zijn allen absoluut in geslaagd. Naast de NOS en SBS6, werd de actie intensief gevolgd door RTV Utrecht en haalde het grote kranten als De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Ook De Volkskrant – dat haar lezers bovendien verzekerde dat de actie uniek in Nederland was – was erg te spreken over onze trouwactie. Amersfoort is weer op een positieve manier op de kaart gezet!”

Om het trouwen in Amersfoort en omstreken ook de komende jaren te promoten, heeft Citymarketing vandaag de website www.trouweninregioamersfoort.nl gelanceerd. Deze site geeft een overzicht van de prachtige trouwlocaties en overige informatie over trouwen in het hart van Nederland.

Bron: Locatie Amersfoort

Reacties

Bottom