Top

Nog enkele plekken voor de Warme Winter Wandeling Zwolle

december 17, 2013 door  

Winter in Zwolle - Marijke Ripke
Trek uw winterjas en handschoenen aan en ontdek het Zwolle met de Warme Winter Wandeling. De wandeling heeft een speciaal warm winters tintje, de stadsgidsen nemen u mee naar 2 bijzondere musea, de Stadsbakker, Vinotheek Bloem en laten u de ‘Smaak van Zwolle’ proeven.

Het programma
De Warme Winter Wandeling start om 15:00 uur bij Museum de Fundatie. U wordt meegenomen naar de benedenzaal waar schilderijen hangen van o.a. Van Gogh, Mondriaan en de Zwolse schilder Gerard Terborch. In deze zaal zal iemand van het museum u kort iets vertellen over de Fundatie. Daarna splitsen de groepen en brengen allen bezoeken aan de Stadsbakker die u laat verrassen door de geur en smaak van ambachtelijk Zwolsch brood. Het Stedelijk Museum Zwolle kan natuurlijk ook niet ontbreken in de wandeling. Wij nemen een kijkje in het Stedelijk Museum Zwolle, brengen hier een kort bezoek aan de expositie ‘Stad in Beeld’ en ontvangen hier een blijvende attentie. De wandeling brengt ons ook bij Vinotheek Henri Bloem, een wijnwinkel met de lekkerste wijnen gevestigd in een monumentaal pand aan de sfeervolle Thorbeckegracht. Hier proeft u een heerlijke wijn na een korte uitleg door de Vinoloog. Dit smaakt naar meer en daarom nemen we u mee naar de ‘Smaak van Zwolle’, een winkel met streekproducten. Waar u uitleg krijgt en gaat genieten van een proevertje.

Reserveren kan nog
Er kan nog gereserveerd worden voor de Zwolse Warme Winter Wandeling op donderdag 19 en vrijdag 20 december. De wandeling start om 15.00 uur. Rond 17.15 uur zal de wandeling tot een einde komen. Voor slechts € 9,95 per persoon loopt u de wandeling, inclusief stadsgids, entree locaties en hapjes en drankjes. Per dag kunnen er maximaal 40 personen deelnemen aan de wandeling, waarbij er in twee groepen van 20 personen wordt gelopen. De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek uw winterjas en handschoenen aan en reserveer via Overijsseltrips, tel. 038 – 4222299. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 15.30 uur. Let op! Vol = Vol! Kijk voor meer inspirerende ideeën voor groepen in Zwolle en omgeving op de website www.overijsseltrips.nl.

Overijsseltrips.nl
Kijk voor alle arrangementen en de prijzen op www.overijsseltrips.nl. Voor meer informatie en reserveringen neemt u contact op met MarketingOost, afdeling groepsuitjes, via tel. 038-4222299 of via overijsseltrips@marketingoost.nl.

Reacties

Bottom