Top

Winkelstad geeft Twinkelings en duizenden parkeertickets weg

december 17, 2013 door  

veenendaal parkeert_ groepsfoto
Afgelopen zaterdag maakten duizenden bezoekers van Winkelstad Veenendaal gebruik van de actie ‘Veenendaal Trakteert’. Ze kregen gratis parkeertickets en maakten kans op Twinkeling cadeaubonnen. Wethouders Van Soest en Verloop selecteerden hiervoor de winnaars.

Veenendaal Trakteert
14 december kon het winkelend publiek profiteren van gratis parkeertickets en dat gebeurde massaal. De aanleiding voor deze actie was het bericht dat Veenendaal als enige stad in de provincie Utrecht een toename van het aantal bezoekers aan de binnenstad wist te realiseren. De partners van Winkelstad Veenendaal wilden dat graag samen met de consumenten vieren. Omdat parkeren erg belangrijk is bij de winkelbeleving van een stad, is juist gekozen voor een actie rond dit thema.

Veenendaal Twinkelt
Alle mensen die een gratis parkeerticket kregen, konden ook meedoen aan een prijsvraag. Onder hen werden Twinkeling cadeaubonnen verloot ter waarde van € 50,-. Wethouder Henk van Soest (verantwoordelijk voor parkeerbeleid) en wethouder Marco Verloop (Economische Zaken) selecteerden samen de winnaars: Bert van Sas, Lies Kruis en Noortje van der Meer. De gewonnen Twinkelings kunnen worden besteed bij ruim 60 deelnemers in Winkelstad Veenendaal. Ook voor iedereen die niet gewonnen heeft, zijn Twinkeling cadeaubonnen beschikbaar. Ze zijn te koop bij Readshop express, Cigo, HEMA, De cultuurfabriek, Delizioso en Horlogerie van Manen.

Veenendaal Parkeert
Vanwege het grote succes van de actie sluiten de partners van Winkelstad Veenendaal een vergelijkbare actie in de nabije toekomst niet uit. Deze eerste actie ‘Veenendaal Trakteert’ was een gezamenlijk initiatief van de gemeente Veenendaal, Platform Binnenstadsmanagement, Promotie Veenendaal, Aberdeen/Scheepjeshof, de vereniging van pandeigenaren en de ambulante handel. In 2014 en daarna wordt de samenwerking verder verbreed.

Reacties

Bottom