Top

MooiFlevoland winteractiviteiten op MooiFlevoland-dag

december 17, 2013 door  

mooiflevoland
Op 21 december is de MooiFlevoland-dag. Deze dag staat in het teken van het ontdekken van de winter. Maak bijvoorbeeld een Winterwandeling, doe mee met een trailrun voor Serious Request of geniet van een Mystieke Kerst. Bezoekers van de activiteiten op de MooiFlevoland-dag krijgen een leuke gadget. MooiFlevoland.nl ontdek de winter, natuurlijk doen!

Wat is er nou mooier dan een gratis wandeling door/bij de Oostvaardersplassen vlak voor het donker. De wandeling start om 16.00 uur bij de Oostvaarders (Oostvaardersbosplaats 1, Almere). Neem een zaklamp mee en trek stevige schoenen aan. Na de wandeling is er rond 17.00 uur in De Oostvaarders voor vrienden van Natuur- en Milieufederatie Flevoland de mogelijkheid om te proosten. We brengen een toost uit op de fijne samenwerking met onze vrienden en de successen van het afgelopen jaar door NMFF. Bent u nog geen vriend? U kunt vriend worden van NMFF vanaf 10 euro per jaar. Schrijf u in voor de wandeling en/of de toost via i.deurman@nmfflevoland.nl.

MooiFlevoland-dag: Trailrun voor Serious Request
Staatsbosbeheer Zeewolde organiseert een trailrun: ‘’Ren de boswachter eruit BY NIGHT’’ vanaf camping de Banken te Zeewolde.

MooiFlevoland-dag: Mystieke Kerst
KAS Kuinre, ondersteund door Staatsbosbeheer, organiseert voor belangstellenden een 1,3 km mystiek verlicht parcours met optredens en acts in het Kuinderbos.

Meer informatie en activiteiten zijn te vinden op www.mooiflevoland.nl.

Reacties

Bottom