Top

Facebookpagina Aangenaam Bergen op Zoom in top 5 van Nederland

december 18, 2013 door  

12979457_635224628117471728
Met ruim 12.100 likes staat de Facebookpagina Aangenaam Bergen op Zoom in de top vijf van populaire stedenpagina’s. Het aantal likes is flink opgehoogd door weer een nieuwe actie die vorige week begon. Het doel: meer fans én Bergen op Zoom promoten als historische shopstad.

Deelnemers aan de nieuwe actie maken kans op een weekend ‘Shoppen als een Markiezin’. De winnaar krijgt shopbudget, een dinertje in Markiezenhof en een overnachting voor vier personen in het Stadspark hotel. De actie loopt tot en met 23 december, de winnaar wordt 30 december bekend gemaakt.

Krabbentattoo
Wethouder Ton Linssen is een enthousiaste promotor van Bergen op Zoom en nooit te beroerd voor een porretje richting Roosendaal. “We zijn allemaal ambassadeurs voor Bergen op Zoom. Zelfs de Roosendaalse baby’s die hier straks geboren worden, krijgen een krabbentattoo op de billetjes.”

Om de stad te promoten maakt Bergen op Zoom enthousiast gebruik van social media. Linssen: “Dankzij Facebook kunnen we op een snelle en goedkope manier promotie maken voor onze stad. We willen Bergen op Zoom niet alleen wegzetten als ‘place to buy’, maar ook als ‘place to be’. Daarmee spelen we ook in op het veranderde gedrag van de consument, die steeds meer online koopt en naar de stad komt om een prettige tijd te hebben. Ik heb grote bewondering voor ondernemers die daar goed hun weg in weten te vinden. Het is onze kracht dat hier zoveel mensen zijn die zich op een snelle en creatieve manier inzetten voor onze stad.”

Bron: dichtbij

Reacties

Bottom