Top

Gratis VIP Inpakservice in Veenendaal

december 19, 2013 door  

11169671444_fc7df03e6f_o
Winkelstad Veenendaal introduceert de VIP Service: de Veenendaalse InPak service voor cadeautjes die worden gekocht in december. Vanaf 20 december kan het winkelend publiek haar inkopen feestelijk laten verpakken in de overdekte winkelcentra Passage Corridor en Scheepjeshof. Om extra in de kerststemming te komen is een kerststallenroute uitgezet in de binnenstad en wordt 20 december weer Late Night Shopping georganiseerd.

Veenendaal Verpakt
In december worden traditioneel extra veel cadeautjes gekocht. Om dat extra feestelijk aan te kleden, heeft Winkelstad Veenendaal het initiatief genomen voor de VIP Service. Vanaf 20 december kunnen consumenten gratis terecht bij de VIP Service voor een chique verpakking van hun inkopen. In het Kersthuis van winkelcentrum Passage Corridor loopt de actie tot en met 24 december. Daarnaast kan iedereen op vrijdagavond de 20e tussen 19.00 en 22.00 uur en zaterdag 21 december tussen 12.00 en 16.00 uur ook terecht bij het VIP Inpakpunt in winkelcentrum De Scheepjeshof.

Kerststallenroute
In tientallen etalages staan allerlei kerststallen te pronken. Vanaf de Cultuurfabriek is een route uitgezet waarmee het winkelend publiek alle tentoongestelde kerststallen kan bewonderen. Er is ook een prijsvraag aan verbonden waarmee Twinkeling Cadeaubonnen zijn te winnen. Alle informatie hierover is te vinden op de website van Winkelstad Veenendaal: www.winkelstadveenendaal.nl.

Late Night Shopping
Op 20 december, de vrijdag voor de kerst, is er in de binnenstad een gezellige kerstmarkt. Tot 22.00 uur kunnen inwoners en bezoekers van Veenendaal kerstinkopen doen bij de kramen en de winkels in de binnenstad. Verschillende orkesten en koren zorgen voor een gemoedelijke en gezellige sfeer. Voor last minute inkopen zijn de winkels maandagavond 23 december ook extra lang open met een koopavond tot 21.00 uur.

Reacties

Bottom