Top

Nieuwjaarsfeest Groningen

december 19, 2013 door  

groningen nieuwjaar
Op woensdag 1 januari 2014 vindt in de Euroborg in Groningen het nieuwjaarsfeest van Groningen plaats. Volledig georganiseerd voor en door Stadjers. Er zijn meerdere podia in de businessruimte van het stadion met Pop, Hollands, Jazz 050, Salsa, Theater en er is een Classic lounge. De organisatie heeft vorige week al een aantal optredende artiesten bekend gemaakt, maar inmiddels zijn er verschillende artiesten aan de line up toegevoegd. Met de hoeveelheid aan (muziek)stijlen is het een waar nieuwjaarsfeest voor alle Stadjers.

Op het poppodium treden onder andere VaNDOaGE, The Tightropes, Wild Berry’s en Bert Hadders & de Nozems op. Het is aan Henk Wijngaard, Kris Jager, Be dilling, Theo Driessen en Sandy Goeree, Kevin Paré, Jordi, Burdy, Ben & Neil Hendriks en nog enkele anderen om de sfeer op het Hollands podium erin te brengen. In de Classic Lounge treden een speciale selectie van het Hayden Jeugd Strijkorkest en het Jeugdorkest Mira op. Op het Jazz 050 podium staat onder andere Jenne Meinema. Op het theaterpodium wordt, onder leiding van Beno Hofman, een moderne versie van Thomasvaer en Pieternel opgevoerd. Ook vindt er een demonstratie buikdansen plaats en zijn er Groningstalige liedjes te horen. Er worden nog steeds artiesten aan de line up toegevoegd.

Qbuzz zet speciale bussen in vanaf het busstation om alle Stadjers naar de Euroborg te vervoeren op 1 januari.

Unieke toegangsmuts
Als bewijs van entree koopt de bezoeker een wintermuts met een tekening van striptekenares Barbara Stok. Mutsen zijn voor euro 5,- (incl. welkomstdrankje) in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Groningen (Grote Markt), de kramen van De Belg Waterloo op de Grote Markt en Vismarkt en in de FanCorner van FC Groningen. Onder begeleiding van een ouder hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang (excl. muts).

Meer informatie
Meer informatie over het feest is te vinden via de website www.nieuwjaarsfeestgroningen.nl of via Facebook www.facebook.com/nieuwjaarsfeestgroningen en www.facebook.com/nieuwjaarsfeest050

Reacties

Bottom