Top

Winterwonderland shoppen in Zwolse binnenstad

januari 4, 2014 door  

zwolle marketing
Op zondag 5 januari a.s. is het extra leuk winkelen in Zwolle. Tijdens deze eerste koopzondag van 2014 staat alles in het teken van WinterWonderLand, met sprookjesachtige straatartiesten, warme chocolademelk en winterse aanbiedingen. Het winkelend publiek krijgt bovendien een tas boordevol winterse aanbiedingen aangeboden.

Susie shoppingtassen
Op vier strategische invalswegen van de Zwolse binnenstad deelt een promotieteam roze tassen boordevol acties en voordeel uit aan het winkelende publiek. Op vertoon van deze tas kunnen zij gebruik maken van warme winterse aanbiedingen bij de lokale winkeliers en horeca. Benieuwd wat deze aanbiedingen zijn? Kijk op de posters van WinterWonderLand bij de deelnemende ondernemers of op de speciale pagina van www.zwolletouristinfo.nl.

De WinterWonderLand Koopzondag wordt georganiseerd door SUSIE, your shopping guide, Zwolle Marketing en Citycentrum Zwolle.

Reacties

Bottom