Top

Nieuwe organisatie citymarketing Rotterdam

januari 7, 2014 door  

logo's
Economic Development Board Rotterdam (EDBR), Rotterdam Investment Agency en Rotterdam Marketing gaan vanaf 1 januari samen als Rotterdam Partners de stedelijke economie en de marketing van de stad versterken. Geboren Rotterdam Fred van Beuningen wordt de directeur van de nieuwe organisatie. De Rotterdamse ondernemer Cees de Bruin wordt voorzitter van de Raad van Toezicht.

Met de komst van Rotterdam Partners worden alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen (bewoners, (zakelijke) bezoekers, bedrijven en studenten) vanuit één organisatie bediend.

Rotterdam Partners richt zich op toerisme, bedrijfsvestiging (acquisitie, handelsbevordering en current investor development) en citymarketing. Rotterdamse bedrijven en instellingen krijgen een belangrijke rol in de acquisitie en marketing van de stad. Rotterdam Partners fungeert als de verbindende schakel tussen bedrijfsleven, instellingen en het bestuur van de gemeente Rotterdam.

Rotterdam Partners is vanaf maandag 20 januari te vinden in het pand aan de Coolsingel 195-197, in het kantoor waar nu al Rotterdam Marketing en de EDBR zitten.

Bron: De Weekkrant

Reacties

Bottom