Top

Directory


Citymarketingdirectory.nl is de portal en interactieve gids voor citymarketing in Nederland en het startpunt van citymarketing. De site heeft als doel om kennis rondom citymarketing interactief te delen en professionals en leveranciers met elkaar in contact te brengen. Citymarketingdirectory biedt een zo compleet mogelijk beeld en goed en gemakkelijk doorzoekbare portal van citymarketing. Deze site is een initiatief van Citybrands, specialist in online citymarketing. Stichting Citymarketing Nederland verleent haar medewerking aan Citymarketingdirectory.nl.

Interactieve gids
Citymarketingdirectory biedt een interactieve gids van o.a. Citymarketing Organisatie (CMO’s), leveranciers, brancheorganisaties en kennisinstellingen Bezoekers van Citymarketingdirectory kunnen hun beoordeling achterlaten bij de vermeldingen en een rating geven aan bijvoorbeeld een campagne.

Een vermelding in de gids is gratis. Bent u leverancier dan heeft u de keuze uit een gratis vermelding en een uitgebreide vermelding. Wij werken met een redactie die beoordeeld of uw vermelding relevant is voor de bezoekers van Citymarketingdirectory.nl. Daarnaast biedt Citymarketingdirectory.nl mogelijkheden tot adverteren (uitbreiden profiel), zodat bedrijven zich beter kunnen profileren en vindbaar zijn. Klik hier voor de advertentiemogelijkheden.

Laatste nieuws
Citymarketingdirectory biedt een overzicht van het laatste nieuws over citymarketing en werkt samen met www.citymarketingonline.nl.

Kennisbank
Naast de gids biedt Citymarketingdirectory.nl ook een kennisbank met verschillende papers zoals whitepapers, citymarketingstrategieën, beleidsstukken van gemeenten, jaarverslagen, etc..

Evenementen en trainingen
Rondom citymarketing worden veel trainingen en evenementen georganiseerd. Citymarketingdirectory biedt een overzicht van de evenementen en trainingen.

Sociale Media
Sociale media zijn niet meer weg te denken. Citymarketingdirectory biedt daarom een overzicht van discussies, papers, presentaties binnen de sociale media zoals Twitter, Slideshare, YouTube, Vimeo, Blogs, etc.. Citymarketingdirectory.nl is een initiatief van Citybrands. Netwerk Citymarketing Nederland verleent haar medewerking aan dit initiatief.

Bottom