Algemeen

Hoe hoog mag een overkapping zijn?

Je tuin kan de meest ontspannende plek in je huis zijn. Zitten op de veranda, op een tuinbank of schommelstoelen, en waardeer de warme lucht die door de groene bomen waait. Drink wat vers vruchtensap, neem je hond naar buiten om mee te spelen, en voel het gevoel dat op je komt met de bries die over je tuin waait. Voeg een buiten haard, buiten douche of wat u maar wilt toe aan uw tuin zodat het de meeste ontspannende plek voor u is.

Inrichting

Voeg schoonheid toe aan je veranda door de decor en planten buiten tuin te kiezen die bestand zijn tegen de elementen. Bijvoorbeeld, een wijnstokklimplant of een fruitboom met een mooie fruitsoort is geweldig voor een openluchttuin. De open lucht haard zou goed passen bij een douglas veranda waar je avonds met je vrienden, geliefde of familie kan gaan zitten. Natuurlijk is het dan lekker om op minder mooie dagen zelf droog te zitten onder je overkapping tuin. let wel op de hoogte van je overkapping, de hoogte verschilt per gemeente. Maar als je een kleinere tuin hebt, overweeg dan om planten en bloemen te gebruiken die niet zoveel onderhoud nodig hebben en niet snel groot worden. De lente is de beste tijd om uit te planten. Dit is het moment waarop de meeste jaarlijkse bloemen en planten uit hun winterslaap komen, zodat u uw tuin kunt vullen met kleur en variëteit. Een verhoogd tuinbed zal een veilige plek bieden voor uw moestuin zonder enige lelijke stapels dode bladeren of gras in het midden van uw tuin. Andere tuinideeën omvatten het gebruik van hangende potten om kruiden en andere seizoensgebonden bloemen te houden, of met behulp van plantenbakken met een hellend dak voor uw bloementuin. De meeste hangbakken zijn bevestigd aan het dak of een rand van een hek, waardoor het handig wordt om het plantje elke dag water te geven of bij te snoeien.

Versieren

Versier je veranda of loopbruggetje met kleurrijke potten en andere plantenbakken. Je kunt plezier hebben met het ontwerpen van je eigen tuin met heldere bloemen en planten. Overweeg plantenbakken en potten te gebruiken die de kleuren in uw huis aanvullen een decoratief doel dienen, maar ook nuttig zijn rond het huis. Gebruik zonnige kleuren op uw veranda om uw veranda op te vrolijken. Hetzelfde idee is van toepassing op een patio of windscherm, evenals een kleurrijke pot op uw tegelwerk. Een ander idee voor het decoreren van uw veranda is om manden op uw veranda-railing te hangen. Hangende manden met een kleine pompmand op een houten of metalen reling creëert een leuke sfeer.

Laat een antwoord achter